Artikel Gratis Plaatsen https://www.artikelgratisplaatsen.nl Plaats hier je gratis artikel. Tue, 07 Jan 2020 05:20:21 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.3.2 Schoonmaakmiddelen En Interieurreinigers En Een Gezonde Leefomgeving https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/07/schoonmaakmiddelen-en-interieurreinigers-en-een-gezonde-leefomgeving/ https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/07/schoonmaakmiddelen-en-interieurreinigers-en-een-gezonde-leefomgeving/#respond Tue, 07 Jan 2020 05:20:21 +0000 http://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/07/schoonmaakmiddelen-en-interieurreinigers-en-een-gezonde-leefomgeving/ Schoonmaakmiddelen en interieurreinigers voor een schone en gezonde leefomgeving   Het schoon en netjes houden van je woning ziet er

Het bericht Schoonmaakmiddelen En Interieurreinigers En Een Gezonde Leefomgeving verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
Schoonmaakmiddelen en interieurreinigers voor een schone en gezonde leefomgeving

 

Het schoon en netjes houden van je woning ziet er niet alleen mooi uit, het is ook beter voor je gezondheid. Door je huis regelmatig goed schoon te maken met goede schoonmaakmiddelen, verwijder je schadelijke stoffen en ziektekiemen. Viezigheid, stof en haren kunnen de luchtwegen irriteren en kunnen zelfs zorgen voor irritatie en allergieën. Daarnaast kan een rommelig en vies huis stress veroorzaken en kan viezigheid een broedplaats van bacteriën en virussen zijn. Maar wanneer is je huis schoon genoeg? En kan je huis zelfs te schoon zijn? Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de voor- en nadelen van schoonmaken, de schoonmaakmethodes die er worden gebruikt en welke interieurreinigers hiervoor het beste gebruikt kunnen worden. In deze blog lees je meer over het belang van een schoon huis.

 

Schoonmaakmiddelen voor het reinigen van de keuken

In iedere ruimte van je woning zijn er specifieke aandachtspunten. Neem nu de keuken. Omdat hier dagelijks eten wordt bereid, is het zeer belangrijk het aanrecht, snijplanken, messen, vaatdoeken en keukenapparatuur na gebruik goed te reinigen. Via rauw vlees en vis kunnen gemakkelijk bacteriën worden verspreid. Ook ongewassen groente en fruit kunnen viezigheid en zelfs ongedierte verspreiden. Wanneer er na de bereiding van voedsel etensresten achterblijven die niet worden opgeruimd, kan dit tevens muizen en zelfs kakkerlakken aantrekken. Voor het reinigen van de keuken zijn speciale schoonmaakmiddelen verkrijgbaar die niet alleen ontvetten, maar zelfs een antibacteriële werking hebben.

hybride-ontvetter-V15-zeer-krachtige-ind

 

De noodzaak van een schone badkamer

Een andere ruimte waar de kans op het verspreiden van bacteriën aanwezig is, is natuurlijk de badkamer. Ook de badkamer wordt dagelijks gebruikt en huidvetten, zeepresten, haren en viezigheid kunnen zich ophopen in putjes, wastafels, toiletten, tegels en voegen. Wanneer er niet regelmatig goed wordt schoongemaakt ontstaat er schimmel. Daarnaast is regelmatig ventileren in een vochtige ruimte als de badkamer van groot belang. Schimmels kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid, vooral voor mensen met astma en allergieën.

 

Interieurreinigers voor de slaapkamer

Ook de slaapkamer verdient extra aandacht. Het beddengoed dient regelmatig gewassen en gelucht te worden. Huisstofmijt krijgt op die manier geen kans. Ook gordijnen, vloerbedekking en tapijten kunnen dode en levende huisstofmijt bevatten. Tapijten kunnen met speciale tapijtreinigers schoongemaakt worden. Regelmatig stofzuigen is zeer belangrijk aangezien de slaapkamer naast uitwerpselen van huisstofmijt ook huidschilfers, haar en stof bevatten. Indien er huisdieren aanwezig zijn, zorgen ook deze voor extra vuil. Wanneer de slaapkamer niet dagelijks wordt gelucht en regelmatig goed wordt schoongemaakt, kan dit voor mensen met astma en allergieën benauwdheid en andere klachten veroorzaken. Daarnaast kun je in een frisse slaapkamer veel beter slapen.

 

Alcodor-floral-interieurreiniger-767x100

 

 

Kan een huis té schoon zijn?

Een fris huis woont nu eenmaal prettiger en heeft zoals je hierboven hebt kunnen lezen ook voordelen voor de gezondheid. Toch hoef je het schoonmaken niet te overdrijven. Wanneer je dagelijks in de weer bent met schoonmaakmiddelen en interieurreinigers, dan kost dit enorm veel tijd. Een extreem schoon huis draagt niet bij aan een betere gezondheid. Sterker nog, overdreven schoon zijn kan allergieën veroorzaken. Dit is met name bij kinderen het geval. Wanneer kinderen in huis niet in contact komen met bacteriën, zal dit het immuunsysteem niet ten goede komen. Juist door blootstelling aan een kleine hoeveelheid bacteriën en allergenen, wordt het immuunsysteem sterker.

 

Zoek de juiste balans

Wat we kunnen concluderen is dat een schoon huis belangrijk is, maar dat je niet hoeft door te slaan. Dagelijkse reiniging van het aanrecht en alles van in contact komt met voeding en het dagelijks reinigen van het toilet zijn natuurlijk logisch. De overige ruimtes in huis kunnen wekelijks worden schoongemaakt.  Denk hierbij aan stoffen, afnemen met een vochtige doek, stofzuigen, het beddengoed verschonen, het schoonmaken van sanitair en luchten. Op deze manier is het goed vol te houden en voorkom je een vies huis en gezondheidsklachten.

Het bericht Schoonmaakmiddelen En Interieurreinigers En Een Gezonde Leefomgeving verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/07/schoonmaakmiddelen-en-interieurreinigers-en-een-gezonde-leefomgeving/feed/ 0
Consuminderen en besparen tips https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/06/consuminderen-en-besparen-tips/ https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/06/consuminderen-en-besparen-tips/#respond Mon, 06 Jan 2020 15:22:40 +0000 http://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/06/consuminderen-en-besparen-tips/ Consuminderen is voor mij bewuster omgaan met wat ik wel en niet koop. Mezelf vaker afvragen of ik het persé nodig heb of wellicht toch ook zonder kan.

Het bericht Consuminderen en besparen tips verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>

Hoe het consuminderen voor mij begon
Consuminderen is voor mij bewuster omgaan met wat ik wel en niet koop. Mezelf vaker afvragen of ik het persé nodig heb of wellicht toch ook zonder kan. Natuurlijk kan ik zonder de helft van mijn kledingkast (meer zelfs aangezien hij uitpuilt), hoef ik niet dagelijks make up te gebruiken en zou ik ook zonder shampoo en douchegel kunnen. In principe kan ik zonder alles behalve eten en drinken. Maar dat lijkt me ook weer erg overdreven.

Wat ik bij mezelf merk is dat ik soms erg in zaken door kan slaan. Ik wil consuminderen dus alles moet minder op elk vlak. Maar voor mij is het juist belangrijk om een balans te vinden. Reizen maakt me erg blij, lekker eten maakt me blij en soms gewoon even flink met geld smijten word ik van tijd tot tijd ook gelukkig van. Het zit hem denk ik meer in het gemak waarmee de pinpas soms getrokken wordt en daardoor aan het eind van mijn geld een stuk maand over blijft. Dit zou ik graag willen verminderen en bewuster worden van waar mijn geld heen gaat. Waarbij ik denk dat ik daardoor betere keuzes voor mezelf kan maken. Door dit in een blog op te schrijven hoop ik ook weer anderen te inspireren. En ben ik van mening dat ieder voor zich moet weten hoe dit aangepakt wordt. Maar het helpt mij om overal en nergens mijn tips en tricks vandaan te halen. Onderstaande tips pas ik bij sommige al langer en anderen sinds kort in het dagelijkse leven toe.

Consuminderen in mijn dagelijkse leven op 10 manieren

  1. De verwarming op 19 graden zetten in plaats van op 20. We zijn er inmiddels aan gewend en het is een automatisme geworden.
  2. De verwarming gaat op dagen dat de zon schijnt niet aan, de zon verwarmt ons huis voldoende om de verwarming pas aan te doen wanneer hij onder gaat. 
  3. Hello Fresh box voor vijf dagen waar we 50 euro per week aan besteden. Dit bedrag staat vast en geeft hierdoor overzicht.
  4. Elke week op dinsdag pin ik 50 euro. Hieronder valt alles wat ik aan mezelf besteed, dit is mijn budget voor een week. Ik hou me hier aan en mocht ik een keer over het bedrag heen gaan, pin ik de week erop minder. 
  5. Onze gezamenlijke en mijn persoonlijke uitgaven hou ik bij in een Excel bestand. Hierdoor weet ik precies waar ons geld heen gaat en of we binnen het maandbudget blijven. Dit is voor ons een streven maar geen must aangezien we geen geldnood hebben. 
  6. Zelf een boodschappentas meenemen naar de winkel in plaats van per keer een tasje kopen. Zonde van het plastic en zonde van het geld.
  7. Elke week bakken we zelf ons brood, lekkerder en het scheelt ons in broodkosten.
  8. Elke week op zondag check ik met de AH app of de luxe producten of groot verpakkingen die wij gebruiken in de bonus zijn en koop ze alleen in de bonus. Bijvoorbeeld een groot verpakking toiletpapier waar we weken mee doen. 
  9. Ik drink siroop van Slimpie (zonder suiker en zonder calorieën), met één flesje doe ik weken in plaats van dat ik elke week frisdrank of sap koop.
  10. Ik gebruik sites als Konceptstore om redelijk geprijsde mode te vinden.

Het bericht Consuminderen en besparen tips verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/06/consuminderen-en-besparen-tips/feed/ 0
Dodelijk hertengevecht vastgelegd op unieke beelden – RTL NIEUWS https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/dodelijk-hertengevecht-vastgelegd-op-unieke-beelden-rtl-nieuws-2/ https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/dodelijk-hertengevecht-vastgelegd-op-unieke-beelden-rtl-nieuws-2/#respond Fri, 03 Jan 2020 13:08:03 +0000 http://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/dodelijk-hertengevecht-vastgelegd-op-unieke-beelden-rtl-nieuws-2/ Natuurliefhebbers in het Gelderse Hoog Soeren waren getuigen van een gevecht tussen twee mannetjes herten. Het is bronsttijd en de

Het bericht Dodelijk hertengevecht vastgelegd op unieke beelden – RTL NIEUWS verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
Natuurliefhebbers in het Gelderse Hoog Soeren waren getuigen van een gevecht tussen twee mannetjes herten. Het is bronsttijd en de mannetjes vechten met …

Het bericht Dodelijk hertengevecht vastgelegd op unieke beelden – RTL NIEUWS verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/dodelijk-hertengevecht-vastgelegd-op-unieke-beelden-rtl-nieuws-2/feed/ 0
Totale zonsverduistering: zo werkt het – RTL NIEUWS https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/totale-zonsverduistering-zo-werkt-het-rtl-nieuws-2/ https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/totale-zonsverduistering-zo-werkt-het-rtl-nieuws-2/#respond Fri, 03 Jan 2020 13:08:03 +0000 http://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/totale-zonsverduistering-zo-werkt-het-rtl-nieuws-2/ Amerika is in de ban van een zeldzame, totale zonsverduistering. Vanavond schuift de maan helemaal voor de zon, waardoor ze

Het bericht Totale zonsverduistering: zo werkt het – RTL NIEUWS verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
Amerika is in de ban van een zeldzame, totale zonsverduistering. Vanavond schuift de maan helemaal voor de zon, waardoor ze even in het donker zitten.

Het bericht Totale zonsverduistering: zo werkt het – RTL NIEUWS verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/totale-zonsverduistering-zo-werkt-het-rtl-nieuws-2/feed/ 0
Tessel heeft een torenhoge studieschuld – RTL NIEUWS https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/tessel-heeft-een-torenhoge-studieschuld-rtl-nieuws-2/ https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/tessel-heeft-een-torenhoge-studieschuld-rtl-nieuws-2/#respond Fri, 03 Jan 2020 13:08:03 +0000 http://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/tessel-heeft-een-torenhoge-studieschuld-rtl-nieuws-2/ Tessel Bogaard is een van de duizenden Nederlanders met een studieschuld van meer dan 50.000 euro. En dat valt niet

Het bericht Tessel heeft een torenhoge studieschuld – RTL NIEUWS verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
Tessel Bogaard is een van de duizenden Nederlanders met een studieschuld van meer dan 50.000 euro. En dat valt niet mee ‘ik neem het mezelf zeker kwalijk’.

Het bericht Tessel heeft een torenhoge studieschuld – RTL NIEUWS verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/tessel-heeft-een-torenhoge-studieschuld-rtl-nieuws-2/feed/ 0
Allemaal aan de elektrische auto, in 2024 – RTL Z NIEUWS https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/allemaal-aan-de-elektrische-auto-in-2024-rtl-z-nieuws-2/ https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/allemaal-aan-de-elektrische-auto-in-2024-rtl-z-nieuws-2/#respond Fri, 03 Jan 2020 13:08:03 +0000 http://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/allemaal-aan-de-elektrische-auto-in-2024-rtl-z-nieuws-2/ Elektrisch rijden is nog harstikke duur, ontdekt presentator Peter van Zadelhoff. Maar dat gaat veranderen. In 2024. Abonneer je GRATIS

Het bericht Allemaal aan de elektrische auto, in 2024 – RTL Z NIEUWS verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
Elektrisch rijden is nog harstikke duur, ontdekt presentator Peter van Zadelhoff. Maar dat gaat veranderen. In 2024. Abonneer je GRATIS voor meer video’s: …

Het bericht Allemaal aan de elektrische auto, in 2024 – RTL Z NIEUWS verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/allemaal-aan-de-elektrische-auto-in-2024-rtl-z-nieuws-2/feed/ 0
'Wij mogen allemaal niet in Nederland blijven' – RTL NIEUWS https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/wij-mogen-allemaal-niet-in-nederland-blijven-rtl-nieuws-2/ https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/wij-mogen-allemaal-niet-in-nederland-blijven-rtl-nieuws-2/#respond Fri, 03 Jan 2020 13:08:03 +0000 http://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/wij-mogen-allemaal-niet-in-nederland-blijven-rtl-nieuws-2/ In Leiden kwam vandaag een grote groep kinderen bijeen die niet in Nederland mogen blijven. 92 procent van de kinderen

Het bericht 'Wij mogen allemaal niet in Nederland blijven' – RTL NIEUWS verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
In Leiden kwam vandaag een grote groep kinderen bijeen die niet in Nederland mogen blijven. 92 procent van de kinderen die een beroep doen op het …

Het bericht 'Wij mogen allemaal niet in Nederland blijven' – RTL NIEUWS verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/wij-mogen-allemaal-niet-in-nederland-blijven-rtl-nieuws-2/feed/ 0
Verborgen camera: les turbo theorie-examen – RTL NIEUWS https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/verborgen-camera-les-turbo-theorie-examen-rtl-nieuws-2/ https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/verborgen-camera-les-turbo-theorie-examen-rtl-nieuws-2/#respond Fri, 03 Jan 2020 13:08:03 +0000 http://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/verborgen-camera-les-turbo-theorie-examen-rtl-nieuws-2/ In dit klaslokaal is een turbo theorie-examen bezig. Op nogal intimiderende wijze brengt de instructeur de leerlingen trucjes bij. Volg

Het bericht Verborgen camera: les turbo theorie-examen – RTL NIEUWS verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
In dit klaslokaal is een turbo theorie-examen bezig. Op nogal intimiderende wijze brengt de instructeur de leerlingen trucjes bij. Volg nu live het nieuws op …

Het bericht Verborgen camera: les turbo theorie-examen – RTL NIEUWS verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/verborgen-camera-les-turbo-theorie-examen-rtl-nieuws-2/feed/ 0
Unieke beelden van groep dolfijnen voor Nederlandse kust – RTL NIEUWS https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/unieke-beelden-van-groep-dolfijnen-voor-nederlandse-kust-rtl-nieuws-2/ https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/unieke-beelden-van-groep-dolfijnen-voor-nederlandse-kust-rtl-nieuws-2/#respond Fri, 03 Jan 2020 13:08:03 +0000 http://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/unieke-beelden-van-groep-dolfijnen-voor-nederlandse-kust-rtl-nieuws-2/ Voor de kust van Den Helder is vandaag een groep van zo’n tien tot twintig dolfijnen gespot. Dat is bijzonder,

Het bericht Unieke beelden van groep dolfijnen voor Nederlandse kust – RTL NIEUWS verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
Voor de kust van Den Helder is vandaag een groep van zo’n tien tot twintig dolfijnen gespot. Dat is bijzonder, want er zijn bijna geen tuimelaars in de Noordzee.

Het bericht Unieke beelden van groep dolfijnen voor Nederlandse kust – RTL NIEUWS verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/unieke-beelden-van-groep-dolfijnen-voor-nederlandse-kust-rtl-nieuws-2/feed/ 0
Liefhebbers watertanden: de Lada is terug – RTL NIEUWS https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/liefhebbers-watertanden-de-lada-is-terug-rtl-nieuws-2/ https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/liefhebbers-watertanden-de-lada-is-terug-rtl-nieuws-2/#respond Fri, 03 Jan 2020 13:08:03 +0000 http://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/liefhebbers-watertanden-de-lada-is-terug-rtl-nieuws-2/ De Lada is terug. Het slechte imago en de verouderde techniek deden de Russische auto jaren geleden de das om.

Het bericht Liefhebbers watertanden: de Lada is terug – RTL NIEUWS verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
De Lada is terug. Het slechte imago en de verouderde techniek deden de Russische auto jaren geleden de das om. Maar nu kun je weer een nieuwe Lada …

Het bericht Liefhebbers watertanden: de Lada is terug – RTL NIEUWS verscheen eerst op Artikel Gratis Plaatsen.

]]>
https://www.artikelgratisplaatsen.nl/2020/01/03/liefhebbers-watertanden-de-lada-is-terug-rtl-nieuws-2/feed/ 0