Eigen social media bureau starten en succesvol worden?

Het is bekend dat bedrijven graag investeren in social media, aangezien het hen nieuwe klanten op kan leveren. En daar kun jij een graantje van meepikken. Bedrijven betalen namelijk graag voor nieuwe klanten. Dus als jij hen die klanten kan aanleveren, is het een win-win situatie toch? Door een social media bureau te starten en social media advertenties te runnen, ben je er eigenlijk al!

In dit artikel wil ik stilstaan bij de SMMB Masterclass, van Boyd Hoek. In deze cursus leer jij hoe je een social media bureau opzet, wat je hiervoor allemaal moet doen en weten en hoe je dit vervolgens opschaalt en automatiseert.

Wat is de SMMB Masterclass en wat leer je?

De SMMB Masterclass is een online cursus/trainingsprogramma, dat bestaat uit 8 modules en meer dan 36 video’s. In deze modules wordt de cursist van A tot Z meegenomen in het opstarten van een social media bureau. Alles rondom het opstarten van eigen business komt voorbij. Denk aan welke mindset belangrijk is om te hebben, hoe adverteren op Facebook werkt, hoe je klanten binnenhaalt, hoe je zaken automatiseert en opschaalt, enzovoort. Daarnaast wordt de cursus geleverd met vele bonussen, zoals wekelijkse groepscoaching, kant en klare advertentiefunnels, live meet-ups, eigenlijk allerlei extra’s die jouw leven als ondernemer makkelijker maken.

Wat zijn de voordelen van de SMMB Masterclass?

Het is fijn om te weten welke voordelen deze cursus heeft. In onze optiek zijn de onderstaande voordelen een aantal belangrijke voordelen:

  • De cursus is ontzettend compleet; Van A tot Z wordt je alles geleerd over het opzetten van een social media bureau. 

  • De community en ondersteuning rondom de cursus is uitgebreid. Je krijgt niet alleen wekelijkse coaching, maar kan ook 24/7 terecht in een besloten groep.

  • De eenmalige investering biedt je levenslang toegang tot de gehele cursus.

  • Je krijgt ook nog eens een hoop gratis extra’s, die jouw leven als ondernemen makkelijker zullen maken. Denk hierbij aan een KvK cheatsheet, een website template en kant en klare contracten. 

Waarom investeren in de SMMB Masterclass?

De SMMB Masterclass is geschikt voor iedereen die graag wil gaan ondernemen én niet bang is om te investeren in hun eigen ontwikkeling. Mensen die liever niet voor een  baas willen werken, maar zelf de touwtjes in handen willen houden. 

Het starten van een online business is vele malen interessanter dan het starten van een fysiek bedrijf, het vergt meestal lagere investeringen en is ook snel op te schalen. Het is geen get-rich-quick methode, maar een bewezen methode die al meer dan 500 mensen heeft geholpen. 

Lees voor een uitgebreide analyse onze SMMB Masterclass Review. In meer dan 3.500 woorden neem ik je mee in deze cursus en wat je er allemaal van kan verwachten. 

Beoordelingen