De 24 beste föhntips en -trucs

Bijna iedereen droogt zijn haar met behulp van een haardroger! Maar er zijn ook een paar dingen waarmee u rekening moet houden bij het föhnen!

1. Na het föhnen staan ​​fijne haartjes vaak overeind. Spray gewoon wat haarlak op een cosmetische tissue en wrijf het over je haar!

2. Tegen onhandelbare wervelingen helpt het om het haar tijdens het föhnen regelmatig in verschillende richtingen te borstelen.

3. Het stylen duurt alleen als het haar voor minimaal 80% droog is. Dus föhn het haar eerst (bijna) droog en begin dan pas met stylen.

4. Als u fijn haar heeft en knobbeltjes wilt vermijden, moet u beslist een laag energieniveau op de haardroger kiezen.

5. Droog golvend en krullend haar altijd ondersteboven met een diffusorhulpstuk en kneed het losjes. Het resultaat: prachtig gedefinieerde krullen.

6. Iedereen die worstelt met kroezend, strohaar, moet voor het drogen haarolie gebruiken

7. Wil je meer volume in je lange haar?
Verdeel het haar eenvoudig in verschillende lokken, trek ze in een hoek van 90 graden omhoog en föhn een paar seconden.
Schakel kort naar de koude stand en laat het daarna vallen. Afgewerkt!

8. Nooit met de föhn van onderaf op het haar “blazen”. Voor een geweldige glans en een gladde nagelriem kun je het beste lok voor lok van de wortels naar de uiteinden föhnen.

9. Volume roept niet alleen de ronde borstel op, maar ook de klittenbandrollen. Draai van onderen om en laat goed afkoelen.

10. Hoe tover je “Beach Waves” tevoorschijn?
Het is simpel: droog je haar goed voor en vlecht vervolgens losse vlechten van de lagere lengtes. Föhn vervolgens droog, maak de vlechten los en pluk het haar met je vingers.

11. Over het algemeen is het altijd raadzaam om hittebescherming aan te brengen voordat u gaat föhnen!

12. Als u haast heeft, kunt u gewoon een “Blow – Dry – Spray” gebruiken. Hierdoor kan het haar tot wel 50 procent sneller drogen.

Met de Pillow Proof föhn Express Primer van Redken wordt het haar beschermd tijdens het föhnen. Deze bescherming is niet alleen effectief bij de lagere temperatuurniveaus van de haardroger, maar zelfs bij de hogere droogniveaus door zich als een beschermend omhulsel om het haar te wikkelen.
Maar ook aan mensen met haast heeft Redken gedacht: de Pillow Proof föhn Express Primer zorgt ervoor dat het haar in een mum van tijd droog is. Ook wordt er voor haarverzorging gezorgd, omdat het haar zachtjes van binnenuit wordt hersteld en dus meer weerstand biedt.

13. Skeletborstels verkorten ook de droogtijd van het haar door hun luchtgaten.

14. Als u echt snel moet gaan, verhoog dan nooit de temperatuur van de föhn. Het is beter om het vermogensniveau hoger in te stellen.

15. Voor een natuurlijke stand, tilt u het haar tijdens het drogen met uw vingers op.

16. Je moet de föhn altijd ongeveer 20 cm van je haar vandaan houden om het niet te belasten.

17. Hoe vind je eigenlijk de juiste föhntemperatuur?
Als de temperatuur op de rug van de hand als aangenaam wordt ervaren, is deze ook ideaal voor het haar.

18. Na het douchen is de luchtvochtigheid in de badkamer veel te hoog, dus het is beter om je haar in een andere kamer te föhnen, anders heeft het stylen geen kans.

19. Voor een perfecte afwerking drukt u kort voor het einde van het föhnen op de koude knop! Dit haalt de restwarmte uit het haar, fixeert de styling en zorgt voor een geweldige glans.

20. Een borstel met natuurlijke haren en zonder metalen delen is zacht voor het haar bij het föhnen.

21. De perfecte föhn moet verschillende temperatuurniveaus, verschillende vermogensniveaus en een koude knop hebben. Het vermogen moet tussen de 1600 en 2200 watt liggen.
De Aura haardroger van ghd heeft alles wat je van een professionele haardroger mag verwachten. Dankzij de innovatieve Laminair-technologie ontstaat er een geconcentreerde luchtstroom, waardoor het stylen nauwkeuriger wordt. De luchtstroom is in één richting gericht, wat resulteert in glans en soepelheid. Met de geïntegreerde ionentechnologie vermindert de föhn uitpuilend haar en kroezen. Uiteraard is de föhn ook gewoon geschikt om droog te blazen. De Aura Haardroger is slank, ziet er goed uit en ligt perfect in de hand. Het ontwerp is ergonomisch doordacht en de vier meter lange kabel is ook erg flexibel. Ook als het om volume gaat, toont de Föhn professionele kwaliteit. De Cool Wall-technologie zorgt voor comfortabel gebruik nabij de hoofdhuid. Hierdoor blijft de ghd föhn aan de buitenkant koel. Een extra koude knop genereert een koude luchtstroom, wat zorgt voor het beste resultaat bij het fixeren.

In de Neuro-productlijn van Paul Mitchell biedt het internationale bedrijf stijltangen en krultangen, evenals de Neuro Dry als hoogwaardige haardroger, die onmisbaar is voor tal van kapsels.
Deze föhn helpt na iedere haarwas om het kapsel snel te drogen en in de gewenste vorm te brengen. Op deze manier brengt de Neuro Dry meer volume in het haar en helpt het bij de implementatie van veel kapsels – stylings. De Neuro Dry wordt geleverd met verschillende opzetstukken die eenvoudig kunnen worden verwisseld en perfect zijn afgestemd op individuele kapsoorten.

22. Stijl geen knopen of vlechten voordat het haar helemaal droog is, anders blijft de resulterende “knik” bestaan ​​tot de volgende haarwas.

23. Niet alleen met de stijltang, maar ook met de föhn tovert u gladde manen tevoorschijn!
Gebruik gewoon het opzetstuk voor de sproeier, deze bundelt de hete lucht zodat u deze gecontroleerd streng voor streng recht naar beneden kunt trekken.

24. In principe moet je de pony altijd eerst droog föhnen (indien beschikbaar). Deze droogt meestal het snelst en is na verloop van tijd niet meer goed te stylen.

Beoordelingen