Screens bestellen online

Laatst was ik op een feestje en toen had iemand het over zonwering voor buiten. Er bestaan verschillende oplossingen voor zonwering en hierdoor is er voor vrijwel elke situatie wel een oplossing te vinden.

Wanneer we het hebben over buitenzonwering, dan hebben we het meestal over een zonnescherm of markiezen en zelfs over rolluiken. Doordat ik zelf in de zonwering zit, kan ik hier meestal wel advies over geven en de persoon die het over zonwering had, was op zoek naar een soort zonwering die weinig ruimte in beslag nam, er mooi uit zag, goed bestand zou zijn tegen windstoten en uiteraard goed de zon kon weren.

Zonder er lang over te hoeven nadenken, dacht ik aan screens en ik adviseerde dan ook om eens op een website te kijken waar je screens kunt kopen. Gewoon om eens wat ideeën op te doen en te kijken of deze vorm van zonwering misschien uitkomst kon bieden.

Ik pakte mijn telefoon erbij en liet wat voorbeelden zien. Gelijk werden deze persoon en andere mensen erg enthousiast, toen zij de mogelijkheden zagen die screens te bieden hebben.

Online screens kopen = geld besparen

Nadat ik de mogelijkheden liet zien, werd er natuurlijk gevraagd wat de prijzen zijn voor screens. Dit is echter moeilijk te beantwoorden, omdat screens op maat gemaakt dienen te worden en dus maakte ik een berekening op basis van een aantal gemiddelde maten. Wat opviel was, dat screens relatief voordeliger kunnen zijn dan andere soorten zonwering en dan met name wanneer je ze online komt. Hoe komt dit?

Bij veel webwinkels, worden er geen montage- en meetkosten berekend. Deze kosten maken screens en andere soorten zonwering vaak een stuk duurder, omdat er monteurs moeten langskomen. Kies je er dus voor om zelf het meet- en montagewerk te doen, dan kun je daar aanzienlijk op besparen. Dit is dan ook waarom screens kopen online erg interessant kan zijn!

Waar kun je voordelig screens kopen

Wanneer je op zoek bent naar een screen, dan kun je het beste even een zoekmachine gebruiken en op zoek gaan naar websites die screens aanbieden. Let daarbij wel op, dat je (om kosten te besparen) kiest voor een bedrijf waarbij je zelf moet inmeten en monteren.

Dit klinkt misschien lastig, maar het is makkelijker dan dat het lijkt en er zijn verschillende handleidingen te vinden om dit goed en foutloos te kunnen doen. Heb je geen zin om te zoeken en wil je direct een goed adresje waar je voordelig jouw nieuwe screen kunt kopen? Neem dan eens een kijkje bij screenbestellen.nl.

Waarom screenbestellen.nl

Je vindt hier niet alleen een ruim assortiment, maar je kunt door middel van een handige tool jouw screen volledig op maat laten maken. Het enige dat je hoeft te doen, is de juiste maten doorgeven en het bedrijf maakt het dan netjes op maat.

Ook kun je er terecht voor handleidingen, die uitleggen hoe het inmeten werkt en het monteren. Bestel je hier jouw nieuwe zonwering screens, dan profiteer je tevens van de overige onderstaande voordelen:

  • Screens worden op maat gemaakt
  • Standaard 5 jaar garantie
  • Groothandelsprijzen door eigen fabricage
  • Producten van topkwaliteit
  • Keuze uit verschillende kleuren
  • Een ruim assortiment met standaard screens, zip screens en zip screens die extra windvast zijn

Beoordelingen