Chesterfield meubels, Engels maatwerk met heerlijk comfort

Engelse Chesterfield meubels zijn duurzaam

Goede Chesterfield meubels zijn duurzaam en comfortabel geleverd als maatwerk. Het fraaie van oudsher Engelse product is vandaag de dag nog steeds actueel en geliefd. Mister Chesterfield heeft al drie generaties ervaring met deze Chesterfield meubels en heeft sinds 2006 een label, collectie opgezet. 

Heerlijk comfortabele Chesterfield meubels

Een Chesterfield bank of stoel is vaak een intensief gebruikt meubel en daarom ligt de focus naast een fraaie afwerking ook op het comfort. Volgens Mister Chesterfield is dit een zeer belangrijke factor. Iedere dag goed zitten is naast fijn ook gezond.

Chesterfield meubels zijn tijdloos en ook comfortabel te koop; Mister Chesterfield

Beoordelingen