Predator Dahvie Vanity is terug na seksuele beschuldigingen

De 36-jarige Dahvie Vanity bekend van de populaire zanggroep Blood On The Floor die in 2007 super populair waren is terug. Vroeger werden er al beschuldingen dat Dahvie jonge kinderen en vrouwen heeft verkracht. Nu is hij terug met nieuwe muziek en merch…

Oude tijden

Dahvie Vanity de oprichter van de zanggroep Blood On The Floor waren in 2007 heel erg populair op Myspace en gingen ook op tournee in de Verenigde Staten. De muziek van Blood on the Dance Floor stond bekend om het verleggen van grenzen op het gebied van seks, het promoten van seksuele deviantie, seks met minderjarigen en wraakporno. Deze roofzuchtige ondertonen werden verder versterkt door het feit dat tieners het primaire publiek van de band waren.

Come back

Het niets meer horen over Dahvie is gedaan. Dahvie is nu terug met nieuwe muziek, merch en is weer actief op al zijn platformen waar zijn volgers maar blijven stijgen. Binnenkort zijn er weer evenementen gepland.

Beschuldigingen

In 2018 publiceerde Metal Sucks een verhaal met Dahvie’s vermeende geschiedenis van seksueel misbruik van minderjarige meisjes, sommigen nog maar 12 jaar oud. Veel van de geïnterviewde vrouwen maakten soortgelijke beschuldigingen over hun ontmoetingen met Dahvie en beweerden dat hij hen fysiek overweldigde, hen dwong tot orale seks en gewelddadige seksuele handelingen, manipulatief, verbaal en emotioneel beledigend was en zich bezighield met verzorgingstactieken.

Jeffree Star

Bekende make-up Youtuber Jeffree Star heeft onlangs een interview gehad waar hij zijn band met Dahvie bespreekt. In 2010 is Jeffree samen met Dahvie op tournee geweest. Jeffree Star  was toen ook een popicoon op Myspace

4.91/5 (11)

Beoordelingen