Selena Gomez krijgt eigen kookprogramma

HBO Max heeft dinsdag  laten weten dat ze gingen samenwerken met niemand minder dan Selena Gomez. Deze zomer zouden ze namelijk 10 afleveringen uitzenden. Ondanks Gomez haar zangtalenten weten we niet of ze ook goed is in het koken.

Liefde voor koken

In elke aflevering gaat ze worden begeleid door een echte chefkok, zo kan ze haar kookfouten verbeteren zegt ze in een interview. ‘Ik heb mijn liefde voor eten altijd uitgesproken. Ik denk dat ik in interviews al 100 keer de vraag heb gekregen dat als ik een ander beroep had wat ik zou doen en ik heb geantwoord dat ik het leuk zou vinden om chefkok te zijn. Ik heb absoluut geen opleiding gehad. Zoals velen van ons die thuis zijn, kook en experimenteer ik meer in de keuken’. Felle en knappe woorden die ze heeft gebruikt in een interview.

4.43/5 (7)

Beoordelingen