“ Solmar verkort betalingstermijn”

Maarheeze – “ Solmar verkort betalingstermijn geboekte vakanties”
Solmar verkort de restant betalingstermijn van zes naar twee weken.


“We zijn blij om mee te kunnen delen dat we een klantvriendelijke oplossing kunnen bieden in deze onzekere crisistijd. Een Solmarklant is vanaf nu niet verplicht om 6 weken voor vertrek de volledige reissom te voldoen, maar pas twee weken. Dit omdat wij op dat moment nog geen vertrekgarantie kunnen geven. Zo hopen wij e
xtra zekerheid voor onze klanten in deze onzekere tijden te bieden. Solmar moet namelijk steeds afwachten wat buitenlandse zaken adviseert met betrekking tot het uitbrengen van een negatief reisadvies. Daarna kunnen de reizen pas geannuleerd worden. Momenteel annuleert Solmar alle reizen tot 28 mei. Indien Solmar de reis moet annuleren, krijgen de klanten een corona-voucher (1 jaar geldig na uitgifte) voor de reeds gemaakte aanbetaling. We merken dat veel klanten zich zorgen maken over de vertrekken op een later tijdstip, maar ook wij moeten de situatie afwachten in binnen- en buitenland. Er doen veel geruchten de ronde dat Spanje de hele zomer dicht zou blijven voor buitenlanders. Dit is echter nog door geen enkele officiële instantie bevestigd. Onze mensen ter plaatse volgen alle ontwikkelingen op de voet.” Aldus het managementteam van Solmar. 
Ondertussen wordt er druk overlegd met busbedrijven en buscontructeurs, zoals VDL en Van HOOL, om de veiligheid en onbezorgdheid van de klanten te kunnen garanderen en coronaproof te zijn in de toekomst. Hiermee wil Solmar haar klanten, zoals vertrouwd, onbezorgd op reis kunnen laten gaan in de toekomst.

5/5 (1)

Beoordelingen