Amerika Zgjedh – Top Channel Albania – News – Lajme

Amerika zgjedh të martën presidentin e saj të ri në fund të një prej fushatave më të jashtëzakonshme dhe akuzave mes kandidatëve Clinton e Trump. Cilat do të …

Beoordelingen